Dijous Obert, Art i Identitat. 5 de març a Casa Planas.

Dijous Obert. Art i Identidad
Dijous, 5 de març 18h.
Casa Planas. Av. Sant Ferran 21.
Activitat gratuita.

Dijous Obert és un programa de portes obertes per a artistes, creadors i creatius amb diferents temàtiques o interessos per promocionar el coneixement horitzontal. Són trobades de grups reduïts per fomentar el diàleg, xarxes i accessibilitat.

En aquesta ocasió farem portes obertes per debatre i xerrar sobre l’art contemporani i la identitat. Comentarem projectes artístics que reflexionen sobre la identitat individual i social. Reflexionarem sobre la creació de la personalitat dins el context social i relacional. Les relacions interpersonals, el lloc, el moment i la individualitat. El personal versus l’universal.

foto grup
foto grup

En col·laboració amb l’Associació de veïns Es Fortí i el suport de l’Ajuntament de Palma.

Dijous Obert es un programa de puertas abiertas para artistas, creadores y creativos con diferentes temáticas o intereses para promocionar el conocimiento horizontal. Son encuentros de grupos reducidos para fomentar el diálogo, networking y la accesibilidad.

En esta ocasión haremos puertas abiertas para debatir y charlar sobre el arte contemporáneo y la identidad. Comentaremos proyectos artísticos que reflexionan sobre la identidad individual y social. Reflexionaremos sobre la creación de la personalidad dentro del contexto social y relacional. Las relaciones interpersonales, el lugar, el momento y la individualidad. Lo personal versus lo universal.

En colaboración con la Asociación de vecinos Es Fortí y el apoyo del Ajuntament de Palma.