Concert de Piano Solidari, Pessebre Vivent i Nadales a la Parroquià de Sant Sebastià. 19/12/2014

cartell concert solidari parroquia 19.12.2014

Benvolguts amics/amigues:

El proper divendres, dia 19 de desembre, de 18:00 a 19:30 hores, es celebrarà un Concert de Piano Solidari, amb un Pessebre Vivent i cantant Nadales a  la Parroquià de Sant Sebastià, amb l’objectiu de que tots els assistents aportin un quilo d’aliments o efectuïn un donatiu per Acció Social de la Parròquia (Càritas) i, d’aquesta manera, poder ajudar a les persones en exclusió social, pobresa infantil i donar suport a famílies sense recursos  i totes aquestes famílies que necessiten de la seva ajuda.

Estarà dirigit per la professora de piano Margarita Yern Pomar i comptant amb la participació de nins i nines de totes les edats. Hi haurà actuacions vàries: piano, veu, instruments de corda i nadales amb instruments de percussió.

De la mateixa manera, també podeu col·laborar amb el Mercadet Solidari que es farà en al local Parroquial del Carrer Damas Calvet, nº 7, els següents dies:

Dissabte dia 20, de 17:00 a 21:00 hores.

Diumenge dia 21, de 10:00 a 14:00 hores i de 17.00 a 21:00 hores.

Amb l’esforç de tots farem possible un Nadal ple d’esperança per afrontar els Molts d'anys 2015reptes de l’Any Nou.

Per una altra banda, i en nom de tota la junta directiva i meva, vos volem desitjar unes bones festes de Nadal i un Feliç Any Nou ple salut i felicitat.

Espera’m comptar amb la vostra presència i col·laboració!

Cordialment,

Salvador Maimó

President AVV Es Fortí